Prachtige interieurbekleding

't Gouden Spoeltje zorgt voor allerlei maatwerk: zowel voor kleding als voor interieurbekleding in Kuringen weet dit snit- en naadatelier raad. Wenst u graag wat aanpassingen aan uw interieur of wat nieuwe accenten toe te voegen? 't Gouden Spoeltje heeft heel wat mogelijkheden in petto.

Maatwerk voor elk interieur

Bij 't Gouden Spoeltje staat men dag in dag uit voor u klaar om allerhande maatwerk uit te voeren. Rekening houdend met uw persoonlijke smaak en budget adviseert 't Gouden Spoeltje u over alle mogelijkheden voor interieurbekleding. En dat zijn er heel wat! Kies uw favoriete stof, materiaal, kleur en afwerking en 't Gouden Spoeltje zorgt voor de rest:

  • nieuwe overtrekken voor stoelen en zetels
  • originele overtrekken voor kussens
  • tafellinnen op maat, al dan niet met fijn borduursel
  • originele servetten in katoen en satijn, al dan niet met fijn borduursel
  • allerhande gordijnen op maat (onder meer inkorten, omzomen,... )

Ander maatwerk

Bij 't Gouden Spoeltje kan u eveneens terecht voor het (laten) ontwerpen van kledij en het uitvoeren van kleine en grote herstellingen. Ook voor maatwerk naar eigen ontwerp kan u terecht bij 't Gouden Spoeltje in Kuringen bij Hasselt.

Ontdek de unieke kleding- en interieurontwerpen van dit snit- en naadatelier en blijf op de hoogte van allerhande nieuwtjes en interessante acties. Neem daarvoor contact met 't Gouden Spoeltje of laat uw gegevens na voor de nieuwsbrief.