Maatwerk kledij op 1-2-3

't Gouden Spoeltje is uiterst bekwaam in het uitvoeren van maatwerk voor kledij. In Kuringen bij Hasselt is 't Gouden Spoeltje dag in dag uit in de weer voor allerhande duurzame herstellingen en retouches, het ontwerpen van en maatwerk voor kledij.

Uitvoeren van alle maatwerk

De juiste kleding vinden is jammer genoeg niet altijd even evident. Ook grote veranderingen in uw leven kunnen ervoor zorgen dat uw favoriete kledij plots niet meer zo goed past als tevoren. 't Gouden Spoeltje heeft voor elke vraag en voor elkprobleem een oplossing: hier wordt er immers dagelijks kledij op maat vervaardigd, of kan het uitvoeren van eenvoudige retouches al veel soelaas bieden.

Bezorg uw kleding aan 't Gouden Spoeltje en u ontvangt snel gouden raad, tips en waardevol advies. In 1-2-3 wordt er een oplossing voor het probleem gezocht, zodat u weer snel en tevreden huiswaarts keert.

Maatwerk naar eigen ontwerp

Ook voor maatwerk naar eigen ontwerp kan u terecht bij 't Gouden Spoeltje. Ontdek de prachtige, unieke kledingontwerpen van dit snit- en naadatelier in Kuringen en kom langs met uw ideeën of ontwerp.

't Gouden Spoeltje realiseert alle maatwerk helemaal op uw maat: rekening houdend met uw persoonlijke smaak, wensen, budget, voorkeur voor kleur en materiaal, ... u kan het zo gek niet bedenken of 't Gouden Spoeltje maakt het voor u.